Matte Geelgouden met Gepolijste Zilveren Trouwringen Set met 45 Diamanten

Deze Matte Geelgouden met Gepolijste Zilveren Trouwringen Set met 45 Diamanten is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met 9 karaats geelgoud, een zeer goede kwaliteit geelgoud, met een gepolijste en matte bewerking en meerdere kleurloze diamanten die mooi glinsteren. Deze trouwringen bestaan voor de helft uit mat geelgoud en voor de andere helft uit gepolijst zilver. De twee materialen worden van elkaar gescheiden door middel van een golvende lijn die over de gehele lengte van de ringband loopt. De dames trouwring is tevens voorzien van maar liefst 45 kleurloze diamanten (0,360ct TW/SI) die mooi glinsteren. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten en hebben een breedte van 6mm. Deze Matte Geelgouden met Gepolijste Zilveren Trouwringen Set met 45 Diamanten kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2946.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Matte Geelgouden met Gepolijste Zilveren Trouwringen Se
Product
 

Geelgouden Trouwringen Set met Witgouden Rand en Briljant

Deze Geelgouden Alliance Trouwringen Set met Witgouden Rand en Briljant bestaat uit twee licht bolstaande trouwringen die zijn gemaakt van 14 karaats geelgoud met 14 karaats witgoud, de allerbeste kwaliteit goud, en zijn voorzien van een beeldschone briljant die mooi glinstert. De dames ring uit deze set bestaat uit een brede geelgouden strook met een brede witgouden rand. Aan de voorkant is de geelgouden strook zelfs voorzien van een kleurloze 0,03ct briljant die mooi glinstert. De heren ring lijkt sterk op de dames ring, maar dan zonder de briljant, waardoor deze een stuk robuuster overkomt. Deze trouwringen hebben een breedte van 7mm en zijn uiteraard beschikbaar in meerdere ringmaten. De ringen uit deze Geelgouden Alliance Trouwringen Set met Witgouden Rand en Briljant kunnen zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Alliance trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Alliance trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2827.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Geelgouden Trouwringen Set met Witgouden Rand en Brilja
Product
 

Bicolor Trouwringen Set van Geelgoud met Witgoud en Briljanten

Deze Brede Bicolor Alliance Trouwringen Set van Geelgoud met Witgoud en Briljanten bestaat uit twee vlakke trouwringen die zijn gemaakt van 14 karaats geelgoud met 14 karaats witgoud, de allerbeste kwaliteit goud, en zijn voorzien van meerdere beeldschone briljanten die mooi glinsteren. De dames ring uit deze set bestaat uit een brede ringband die voor de helft is gemaakt van gepolijst witgoud en de andere helft is gemaakt van mat geelgoud. Aan de voorkant zijn er meerdere kleurloze 0,04ct briljanten geplaatst voor een extra luxueus effect. De heren ring lijkt sterk op de dames ring, maar dan zonder de briljanten, waardoor deze een stuk robuuster overkomt. Deze trouwringen hebben een breedte van 6,5mm en zijn uiteraard beschikbaar in meerdere ringmaten. De ringen uit deze Brede Bicolor Alliance Trouwringen Set van Geelgoud met Witgoud en Briljanten kunnen zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Alliance trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Alliance trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2809.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Bicolor Trouwringen Set van Geelgoud met Witgoud en Bri
Product
 

Gepolijste met Matte Zilveren Trouwringen Set met Diamanten

Deze Gepolijste met Matte Zilveren Trouwringen Set met Diamanten is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een gepolijste en een matte bewerking en meerdere kleurloze diamanten die mooi glinsteren. Deze trouwringen bestaan uit een bolstaande strook zilver die voor de helft is voorzien van een matte bewerking en voor de andere helft is voorzien van een gepolijste bewerking. De twee bewerkingen worden van elkaar gescheiden door middel van een dieper gelegen lijn die diagonaal over de gehele lengte van de ringband loopt. Bij de dames ring is de dieper gelegen strook zelfs volledig gevuld met maar liefst 37 kleurloze diamanten (0,555ct TW/SI) die mooi glinsteren. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten en hebben een breedte van 6mm. Deze Gepolijste met Matte Zilveren Trouwringen Set met Diamanten kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2697.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Gepolijste met Matte Zilveren Trouwringen Set met Diama
Product
 

Witgouden Trouwringen Set met Roodgouden Strook en Briljant

Deze Lichtbolle Gepolijste Witgouden Alliance Trouwringen Set met Roodgouden Strook en Briljant bestaat uit twee lichtbolle trouwringen die zijn gemaakt van 14 karaats witgoud met 14 karaats roodgoud, de allerbeste kwaliteit goud, en zijn voorzien van een beeldschone briljant die mooi glinstert. De dames ring uit deze set bestaat uit een gepolijste strook witgoud met in het midden een dieper gelegen roodgouden strook die aan de voorkant voorzien is van een kleurloze 0,01ct briljant die mooi glinstert. De heren ring lijkt sterk op de dames ring, maar dan zonder de briljant, waardoor deze een stuk robuuster overkomt. Deze trouwringen hebben een breedte van 6mm en zijn uiteraard beschikbaar in meerdere ringmaten. De ringen uit deze Lichtbolle Gepolijste Witgouden Alliance Trouwringen Set met Roodgouden Strook en Briljant kunnen zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Alliance trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Alliance trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2617.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Witgouden Trouwringen Set met Roodgouden Strook en Bril
Product
 

Matte Geelgouden met Gepolijste Zilveren Dames Trouwring met 45 Diamanten

Deze Matte Geelgouden met Gepolijste Zilveren Dames Trouwring met 45 Diamanten is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met 9 karaats geelgoud, een zeer goede kwaliteit geelgoud, met een gepolijste en matte bewerking en meerdere kleurloze diamanten die mooi glinsteren. Deze trouwring bestaat voor de helft uit mat geelgoud en voor de andere helft uit gepolijst zilver. De twee materialen worden van elkaar gescheiden door middel van een golvende lijn die over de gehele lengte van de ringband loopt. Deze dames trouwring is tevens voorzien van maar liefst 45 kleurloze diamanten (0,360ct TW/SI) die mooi glinsteren. Deze trouwring is verkrijgbaar in verschillende ringmaten, heeft een breedte van 6mm en vormt een set samen met de Matte Geelgouden met Gepolijste Zilveren Heren Trouwring 72628. Deze Matte Geelgouden met Gepolijste Zilveren Dames Trouwring met 45 Diamanten kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2469.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Matte Geelgouden met Gepolijste Zilveren Dames Trouwrin
Product
 

Gepolijste met Matte Zilveren Dames Trouwring met Diamanten

Deze Gepolijste met Matte Zilveren Dames Trouwring met Diamanten is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een gepolijste en een matte bewerking en meerdere kleurloze diamanten die mooi glinsteren. Deze trouwring bestaat uit een bolstaande strook zilver die voor de helft is voorzien van een matte bewerking en voor de andere helft is voorzien van een gepolijste bewerking. De twee bewerkingen worden van elkaar gescheiden door middel van een dieper gelegen lijn die diagonaal over de gehele lengte van de ringband loopt. Bij deze dames ring is de dieper gelegen strook zelfs volledig gevuld met maar liefst 37 kleurloze diamanten (0,555ct TW/SI) die mooi glinsteren. Deze trouwring is verkrijgbaar in verschillende ringmaten, heeft een breedte van 6mm en vormt een set samen met de Gepolijste met Matte Zilveren Heren Trouwring 71079. Deze Gepolijste met Matte Zilveren Dames Trouwring met Diamanten kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2420.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Gepolijste met Matte Zilveren Dames Trouwring met Diama
Product
 

Roségouden Trouwringen Set met een Zilveren Rand en Diamanten

Deze Vlakke Roségouden Trouwringen Set met een Zilveren Rand en Diamanten is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met 14 karaats roségoud, de allerbeste kwaliteit roségoud, en een bewerkt oppervlak met meerdere kleurloze diamanten die mooi glinsteren. Deze trouwringen bestaan uit een vlakke strook bewerkt roségoud met een zilveren rand die mooi gepolijst is. De zilveren rand is bij deze dames trouwring aan de voorkant zelfs voorzien van meerdere kleurloze diamanten (0,05ct TW/SI) die mooi glinsteren. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten en hebben een breedte van 7mm. Deze Vlakke Roségouden Trouwringen Set met een Zilveren Rand en Diamanten kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2406.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Roségouden Trouwringen Set met een Zilveren Rand en Dia
Product
 

Matte Bolstaande Geelgouden Trouwringen Set met Diamant

Deze Matte Bolstaande Geelgouden Trouwringen Set met Diamant is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 9 karaats geelgoud, een zeer goede kwaliteit geelgoud, met een matte bewerking en een kleurloze diamant die mooi glinstert. Deze trouwringen hebben een licht bolstaand oppervlak en zijn gemaakt van mat geelgoud met een gepolijst binnenste. Aan de voorkant is de dames trouwring zelfs voorzien van een kleurloze diamant (0,24ct TW/SI) die mooi glinstert. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten en hebben een breedte van 4,5mm. Deze Matte Bolstaande Geelgouden Trouwringen Set met Diamant kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2330.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Matte Bolstaande Geelgouden Trouwringen Set met Diamant
Product
 

Gepolijste Brede Trouwringen Set van Witgoud met Briljant

Deze Gepolijste Brede Alliance Trouwringen Set van Witgoud met Briljant bestaat uit twee brede licht bolstaande trouwringen die zijn gemaakt van 14 karaats witgoud, de allerbeste kwaliteit witgoud, met een beeldschone briljant die mooi glinstert. De dames ring uit deze set bestaat uit een brede licht bolstaande strook gepolijst witgoud met een dieper gelegen strook in het midden die aan de voorkant voorzien is van een beeldschone kleurloze 0,02ct briljant die mooi glinstert. De heren ring lijkt sterk op de dames ring, maar dan zonder de briljant, waardoor deze een stuk robuuster overkomt. Deze trouwringen hebben een breedte van 7mm en zijn uiteraard beschikbaar in meerdere ringmaten. De ringen uit deze Gepolijste Brede Alliance Trouwringen Set van Witgoud met Briljant kunnen zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Alliance trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Alliance trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2311.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Gepolijste Brede Trouwringen Set van Witgoud met Brilja
Product
 

Brede Gepolijste Witgouden Trouwringen Set met Vierkante Briljant

Deze Brede Gepolijste Witgouden Alliance Trouwringen Set met Vierkante Briljant bestaat uit twee brede vlakke trouwringen die zijn gemaakt van 14 karaats witgoud, de allerbeste kwaliteit witgoud, met een beeldschone briljant die mooi glinstert. De dames ring uit deze set bestaat uit een brede vlakke strook gepolijst witgoud met een slanke strook mat witgoud langs de rand. Aan de voorkant is de gepolijste strook witgoud voorzien van een vierkante kleurloze 0,03ct briljant die mooi glinstert. De heren ring lijkt sterk op de dames ring, maar dan zonder de briljant, waardoor deze een stuk robuuster overkomt. Deze trouwringen hebben een breedte van 6mm en zijn uiteraard beschikbaar in meerdere ringmaten. De ringen uit deze Brede Gepolijste Witgouden Alliance Trouwringen Set met Vierkante Briljant kunnen zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Alliance trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Alliance trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2307.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Brede Gepolijste Witgouden Trouwringen Set met Vierkant
Product
 

Witgouden Trouwringen Set met Meerdere Briljanten

Deze Brede Matte Witgouden Alliance Trouwringen Set met Meerdere Briljanten bestaat uit twee brede trouwringen die zijn gemaakt van 14 karaats witgoud, de allerbeste kwaliteit witgoud, met meerdere beeldschone briljanten die mooi glinsteren. De dames ring uit deze set bestaat uit een mat speciaal bewerkt oppervlak met gepolijste randen en meerdere kleurloze 0,05ct briljanten die mooi glinsteren. De heren ring lijkt sterk op de dames ring, maar dan zonder de briljanten, waardoor deze een stuk robuuster overkomt. Deze trouwringen hebben een breedte van 9mm en zijn uiteraard beschikbaar in meerdere ringmaten. De ringen uit deze Brede Matte Witgouden Alliance Trouwringen Set met Meerdere Briljanten kunnen zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Alliance trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Alliance trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2280.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Witgouden Trouwringen Set met Meerdere Briljanten
Product
 

Vlakke Slanke Zilveren Trouwringen Set met Roségouden Ondergrond en Diamant

Deze Vlakke Slanke Zilveren Trouwringen Set met Roségouden Ondergrond en Diamant is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met 14 karaats roségoud, de allerbeste kwaliteit roségoud, met een gepolijste en matte bewerking en een kleurloze diamant die mooi glinstert. Deze trouwringen bestaan uit een slanke matte strook zilver met daaronder een gepolijste strook roségoud die voor een mooi contrast zorgt. Daarnaast is de dames trouwring voorzien van een kleurloze diamant (0,03ct TW/SI) die mooi glinstert. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten en hebben een breedte van 4,5mm. Deze Vlakke Slanke Zilveren Trouwringen Set met Roségouden Ondergrond en Diamant kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2239.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Vlakke Slanke Zilveren Trouwringen Set met Roségouden O
Product
 

Vlakke Matte Geelgouden Trouwringen Set met Briljant

Deze Vlakke Matte Geelgouden Alliance Trouwringen Set met Briljant bestaat uit twee vlakke slanke trouwringen die zijn gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, en zijn voorzien van een beeldschone briljant die mooi glinstert. De dames ring uit deze set bestaat uit een slanke vlakke strook mat geelgoud met aan de voorkant een princess geslepen 0,05ct briljant in een mooie strakke zetting. De heren ring lijkt sterk op de dames ring, maar dan zonder de diamant, waardoor deze een stuk robuuster overkomt. Deze trouwringen hebben een breedte van 4,5mm en zijn uiteraard beschikbaar in meerdere ringmaten. De ringen uit deze Vlakke Matte Geelgouden Alliance Trouwringen Set met Briljant kunnen zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Alliance trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Alliance trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 2065.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Vlakke Matte Geelgouden Trouwringen Set met Briljant
Product
 

Matte Geelgouden Trouwringen Set met Gepolijste Witgouden Lijn

Deze Matte Geelgouden Alliance Trouwringen Set met Gepolijste Witgouden Lijn bestaat uit twee lichtbolle trouwringen die zijn gemaakt van 14 karaats geelgoud met 14 karaats witgoud, de allerbeste kwaliteit goud, en zijn voorzien van een gepolijste en een matte bewerking. De dames ring en de heren ring uit deze set bestaan uit een matte strook geelgoud die licht bolstaat met een gepolijste witgouden lijn die over de gehele lengte van de ringband loopt. Deze trouwringen hebben een breedte van 6mm en zijn uiteraard beschikbaar in meerdere ringmaten. De ringen uit deze Matte Geelgouden Alliance Trouwringen Set met Gepolijste Witgouden Lijn kunnen zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Alliance trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Alliance trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 1942.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Matte Geelgouden Trouwringen Set met Gepolijste Witgoud
Product
 

Roségouden Trouwringen Set met Matte Zilveren Strook en Diamanten

Deze Roségouden Trouwringen Set met Matte Zilveren Strook en Diamanten is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met 14 karaats roségoud, de allerbeste kwaliteit roségoud, met een gepolijste en matte bewerking met meerdere kleurloze diamanten die mooi glinsteren. Deze trouwringen bestaan uit een vlakke strook gepolijst roségoud met daarop een matte strook zilver die diagonaal over de gehele lengte van de ringband loopt. De dames trouwring is aan de voorkant zelfs voorzien van drie kleurloze diamanten (0,03ct TW/SI) die mooi glinsteren. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten en hebben een breedte van 5,5mm. Deze Roségouden Trouwringen Set met Matte Zilveren Strook en Diamanten kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 1893.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Roségouden Trouwringen Set met Matte Zilveren Strook en
Product
 

Zilveren Trouwringen Set met Golvende Roségouden Lijn en Diamant

Deze Zilveren Trouwringen Set met Golvende Roségouden Lijn en Diamant is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en 14 karaats roségoud, de allerbeste kwaliteit roségoud, met een kleurloze diamant die mooi glinstert. Deze trouwringen bestaan uit een vlakke strook mat zilver met in het midden een golvende strook roségoud die iets dieper gelegen is. Bij de dames trouwring is de golvende strook aan de voorkant voorzien van een kleurloze diamant (0,02ct TW/SI) die mooi glinstert. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten en hebben een breedte van 6mm. Deze Zilveren Trouwringen Set met Golvende Roségouden Lijn en Diamant kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 1885.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Zilveren Trouwringen Set met Golvende Roségouden Lijn e
Product
 

Matte Zilveren Trouwringen Set met Roségouden Lijn en Drie Diamanten

Deze Matte Zilveren Trouwringen Set met Roségouden Lijn en Drie Diamanten is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en 14 karaats roségoud, de allerbeste kwaliteit roségoud, met meerdere kleurloze diamanten die mooi glinsteren. Deze trouwringen bestaan uit een vlakke strook mat zilver met een roségouden lijn en een gepolijst roségouden binnenste. Bij de dames ring is de lijn aan de voorkant zelfs voorzien van drie kleurloze diamanten (0,045ct TW/SI) die mooi glinsteren. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten en hebben een breedte van 6mm. Deze Matte Zilveren Trouwringen Set met Roségouden Lijn en Drie Diamanten kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 1881.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Matte Zilveren Trouwringen Set met Roségouden Lijn en D
Product
 

Matte Roségouden Graveerbare Trouwringen Set met Zilveren Strook en Diamant

Deze Matte Roségouden Graveerbare Trouwringen Set met Zilveren Strook en Diamant is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met 14 karaats roségoud, de allerbeste kwaliteit roségoud, met een gepolijste en matte bewerking en een kleurloze diamant die mooi glinstert. Deze trouwringen bestaan uit een licht bolstaande, brede strook mat roségoud met een gepolijst binnenste. Aan de buitenkant zijn de trouwringen voorzien van een slanke gepolijste zilveren strook, die zelfs voorzien kan worden van bijvoorbeeld de gegraveerde namen van u en uw partner. Bij de dames trouwring zal er zelfs een kleurloze diamant (0,01ct TW/SI) tussen jullie namen geplaatst worden. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten en hebben een breedte van 7mm. Deze Matte Roségouden Graveerbare Heren Trouwring met Zilveren Strook en Diamant kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 1863.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Matte Roségouden Graveerbare Trouwringen Set met Zilver
Product
 

Brede Matte Zilveren Trouwringen Set met Carbon Lijnen en Diamanten

Deze Brede Matte Zilveren Trouwringen Set met Carbon Lijnen en Diamanten is afkomstig van het merk Weidner en gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met kwalitatief hoogwaardig carbon dat voor een mooi contrast zorgt en meerdere kleurloze diamanten die mooi glinsteren. Deze trouwringen hebben een breed oppervlak met een lichte bolling en zijn gemaakt van mat zilver met twee slanke zwarte carbon lijnen die over de gehele lengte van de ringband lopen. Ook is de dames ring rondom langs de rand voorzien van een dieper gelegen lijn die volledig gevuld is met maar liefst 50 kleurloze 0,4ct TW/SI diamanten die mooi glinsteren. Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende ringmaten. Deze Brede Matte Zilveren Trouwringen Set met Carbon Lijnen en Diamanten kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijke gravure. Klik hier om uw ringmaat te bepalen. Met de Weidner trouwringen heeft u een levenslange garantie op materiaal- en productiefouten bij het symbool van de liefde tussen u en uw partner. Daarnaast krijgt u bij de Weidner trouwringen een certificaat van echtheid. Op deze manier heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit. Let op: Verlies en/of breuk van (de) briljant(en) valt niet onder de garantie regeling. De levertijd van deze ringen bedraagt 10 á 15 werkdagen.

€ 1857.00

Meer informatie / bestellen >>>

Trouwringen Brede Matte Zilveren Trouwringen Set met Carbon Lijnen
Product