Gouden Zirkonia Creolen met Dolfijn voor Kinderen

Deze Geelgouden Zirkonia Klapcreolen met Dolfijn zijn volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een gepolijst oppervlak en een kleurloze zirkonia. Deze klapcreolen hebben een breedte van 5,5mm met een diameter van 12,5mm. Dit sieraad bestaat uit een slanke strook geelgoud met aan de voorkant een dolfijnvormig plaatje dat om een kleurloze zirkonia gekruld zit. Deze oorsieraden zijn geschikt voor kinderen en zijn bijzonder leuk als cadeau. Deze oorsieraden behoren tot onze huiscollectie, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Artikelomschrijving: Geelgouden klapcreolen met dolfijnen en zirkonia. Artikelnummer: 40.17467 Doelgroep: Kinderen Metaalsoort: Geelgoud Bewerking: Poli Voorstelling: Dolfijn Steensoort: Zirkonia solitair Steenkleur: Transparant Slijpvorm: Briljant Zetwijze: Zetkast Breedte(mm): 5,5 Diameter(mm): 12,5 Beste Service en Kwaliteit Garantie De levertijd bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 139.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Gouden Zirkonia Creolen met Dolfijn voor Kinderen
Product
 

Schattige Bloem Oorknoppen van Goud met Emaille en Zirkonia

Deze Schattige Bloem Oorknoppen van Geelgoud met Emaille en Zirkonia zijn volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een gepolijst oppervlak en gekleurde emaille met kleurloze zirkonia’s. Deze oorknoppen hebben een breedte van 6,4mm met een hoogte 6,3mm. Dit sieraad bestaat uit een bloemvormig plaatje met vijf blaadjes die zijn gekleurd met roze emaille, met in het midden een kleurloze zirkonia die mooi glinstert. Aan de achterkant zit een slanke steker met een handige sluiting, waarmee u deze oorknoppen gemakkelijk in- en uitdoet. Deze oorsieraden zijn geschikt voor kinderen en zijn bijzonder leuk als cadeau. Dit sieraad zal tevens niet misstaan op bijvoorbeeld een luxe gala of een black-tie event. Deze oorsieraden behoren tot onze huiscollectie, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Beste Service en Kwaliteit Garantie De levertijd bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 99.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Schattige Bloem Oorknoppen van Goud met Emaille en Zirk
Product
 

Geelgouden Beer Oorknoppen met Roze Emaille

Deze Geelgouden Beer Oorknoppen met Roze Emaille zijn volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een gepolijst oppervlak en roze emaille. Deze oorknoppen hebben een breedte van 5,4mm met een hoogte van 6,3mm. Dit sieraad bestaat uit een beervormig plaatje aan de voorkant dat is gekleurd met roze en witte emaille, met aan de achterkant een slanke steker en een handige sluiting, waarmee u deze oorknoppen gemakkelijk in- en uitdoet. Deze oorknoppen zijn geschikt voor kinderen en zijn bijzonder leuk als cadeau. Dit sieraad zal tevens niet misstaan op bijvoorbeeld een luxe gala of een black-tie event. Deze oorknoppen behoren tot onze huiscollectie, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Beste Service en Kwaliteit Garantie De levertijd bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 89.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Geelgouden Beer Oorknoppen met Roze Emaille
Product
 

Zilveren Jasseron Collier met Roze Dieren Bedels

Dit Zilveren Jasseron Collier met Roze Dieren Bedels is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met emaille. Dit collier is voorzien van een jasseron schakelketting met daaraan meerdere bedels die afwisselend in de vorm van een zilveren hart en verscheidene dieren zijn. Deze dieren zijn allemaal gekleurd met roze emaille voor een extra speels effect. Zowel de bedels alsook het collier zelf zijn voorzien van een mooie glans die niet snel zal gaan vervelen en bijdraagt aan het speelse uiterlijk van dit collier. Dit Zilveren Jasseron Collier met Roze Dieren Bedels is speciaal voor kids en heeft een lengte van 36cm + 2cm verlengstukje met een dikte van 3mm. ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van dit collier bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Jasseron Collier met Roze Dieren Bedels
Product
 

Zilveren Collier met Gekleurde Hangers voor Kids

Dit Zilveren Collier met Gekleurde Hangers voor Kids is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met gekleurde emaille. Dit collier is voorzien van een Jasseron schakelketting met daaraan meerdere hartvormige hangers die voorzien zijn van hartvormige symbolen gekleurd met emaille. Zowel de hanger alsook het collier zelf zijn voorzien van een mooie glans die niet snel zal gaan vervelen en bijdraagt aan de speelse uitstraling van dit collier. Dit Zilveren Collier met Gekleurde Hangers is speciaal voor kids en heeft een lengte van 36cm + 2cm verlengstukje met een breedte van 3mm. ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van dit collier bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Collier met Gekleurde Hangers voor Kids
Product
 

Zilveren Jongens Ring met Mat Gediamanteerd Oppervlak

Deze Slanke Glanzende Zilveren Jongens Ring met Mat Gediamanteerd Oppervlak is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een gepolijst oppervlak dat mooi glanst met een gediamanteerd oppervlak. Deze ring bestaat uit een slanke strook zilver aan de achterkant die breder loopt naar de voorkant en daar voorzien is van een gediamanteerde zilveren achthoek die voor een mooi contrast zorgt. Deze Slanke Glanzende Zilveren Jongens Ring met Mat Gediamanteerd Oppervlak heeft een breedte van 9,5mm en is beschikbaar in meerdere ringmaten. ✓ Klik hier voor de juiste ringmaat, ✓ Klik >> hier ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van deze ring bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Jongens Ring met Mat Gediamanteerd Oppervlak
Product
 

Zilveren Jasseron Collier met Roze Hart Hangers en Roze Zirkonia’s

Dit Zilveren Jasseron Collier met Roze Hart Hangers en Roze Zirkonia’s is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met emaille. Dit collier is voorzien van een Jasseron met daaraan meerdere hangers die afwisselend in de vorm van een hart dat gekleurd is met emaille en roze zirkonia’s zijn. Zowel de hangers alsook het collier zelf zijn voorzien van een mooie glans die niet snel zal gaan vervelen en bijdraagt aan het speelse uiterlijk van dit collier. Dit Zilveren Jasseron Collier met Roze Hart Hangers en Roze Zirkonia’s is speciaal voor kids en heeft een lengte van 36cm + 2cm verlengstukje met een dikte van 2,7mm. ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van dit collier bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Jasseron Collier met Roze Hart Hangers en Roze
Product
 

Zilveren Jasseron Collier met Lieveheersbeestje Hanger

Dit Zilveren Jasseron Collier met Lieveheersbeestje Hanger is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met gekleurde emaille. Dit collier is voorzien van een Jasseron schakelketting met daaraan meerdere bedels in de vorm hartjes en lieveheersbeestjes. Het lieveheersbeestje is zelfs gekleurd met emaille voor een gedetailleerd resultaat. Zowel de hangers alsook het collier zelf zijn voorzien van een mooie glans die niet snel zal gaan vervelen en bijdraagt aan het stijlvolle uiterlijk van dit collier. Dit Zilveren Jasseron Collier met Lieveheersbeestje Hanger is speciaal voor kids en heeft een lengte van 38cm. ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van dit collier bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Jasseron Collier met Lieveheersbeestje Hanger
Product
 

Zilveren Jasseron Collier met Meerdere Bedels

Dit Zilveren Jasseron Collier met Meerdere Bedels is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van gekleurde emaille. Dit collier is voorzien van een Jasseron schakelketting met daaraan meerdere bedels in de vorm van hartjes en meisjes. De meisjes bedels zijn gekleurd met emaille. Zowel de hangers alsook het collier zelf zijn voorzien van een mooie glans die niet snel zal gaan vervelen en bijdraagt aan de speelse uitstraling van dit collier. Dit Zilveren Jasseron Collier met Meerdere Bedels is speciaal voor kids en heeft een lengte van 36cm + 2cm verlengstukje met een dikte van 3mm. ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van dit collier bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Jasseron Collier met Meerdere Bedels
Product
 

Zilveren Gourmet Collier met Gekleurde Zirkonia Bloem Hangers

Dit Zilveren Gourmet Collier met Gekleurde Zirkonia Bloem Hangers is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van gekleurde zirkonia’s. Dit collier is voorzien van een Gourmet schakelketting met daaraan meerdere bloemvormige hangers die zijn voorzien van gekleurde zirkonia’s die mooi glinsteren. Zowel de hangers alsook het collier zelf zijn voorzien van een mooie glans die niet snel zal gaan vervelen en bijdraagt aan de stijlvolle uitstraling van dit collier. Dit Zilveren Gourmet Collier met Gekleurde Zirkonia Bloem Hangers is speciaal voor kids en heeft een lengte van 36cm + 2cm verlengstukje. ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van dit collier bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Gourmet Collier met Gekleurde Zirkonia Bloem H
Product
 

Zilveren Gourmet Collier met Parelmoer Vlinder Hangers voor Kids

Dit Zilveren Gourmet Collier met Parelmoer Vlinder Hangers voor Kids is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van gekleurde parelmoer. Dit collier is voorzien van een Gourmet schakelketting met daaraan meerdere vlindervormige hangers die zijn voorzien van gekleurde parelmoer op de vleugels. Zowel de hangers alsook het collier zelf zijn voorzien van een mooie glans die niet snel zal gaan vervelen en bijdraagt aan de stijlvolle uitstraling van dit collier. Dit Zilveren Gourmet Collier met Parelmoer Vlinder Hangers is speciaal voor kids en heeft een lengte van 36cm + 2cm verlengstukje met een dikte van 1,8mm. ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van dit collier bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Gourmet Collier met Parelmoer Vlinder Hangers
Product
 

Zilveren Gourmet Collier met Vlinder Hangers

Dit Zilveren Gourmet Collier met Vlinder Hangers is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van gekleurde emaille. Dit collier is voorzien van een Gourmet schakelketting met daaraan meerdere vlindervormige hangers die zijn voorzien van gekleurde emaille op de vleugels. Zowel de hangers alsook het collier zelf zijn voorzien van een mooie glans die niet snel zal gaan vervelen en bijdraagt aan de stijlvolle uitstraling van dit collier. Dit Zilveren Gourmet Collier met Vlinder Hangers is speciaal voor kids en heeft een lengte van 36cm + 2cm verlengstukje. ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van dit collier bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Gourmet Collier met Vlinder Hangers
Product
 

Kinderarmband met Schaap Vis en Aap Bedel

Deze Kinderarmband met Schaap Vis en Aap Bedel is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en bestaat uit een slanke jasseron schakelketting met daaraan meerdere zilveren bedels in de vorm van een schaap, een vis en een aap. Deze gedetailleerde bedels hebben een glanzend oppervlak en verrijken de armband op speelse en geheel eigen manier. Daarnaast is deze kinderarmband voorzien van een handige karabijnsluiting, waarmee u deze armband gemakkelijk om- en afdoet. Deze Kinderarmband met Schaap Vis en Aap Bedel is speciaal voor kinderen en heeft een lengte van 15cm. Deze armband behoort tevens tot onze huiscollectie, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van deze armband bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Kinderarmband met Schaap Vis en Aap Bedel
Product
 

Lange Kinderarmband met Bedels van Zilver

Deze Lange Kinderarmband met Bedels van Zilver is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en bestaat uit een slanke jasseron schakelketting met daaraan meerdere zilveren bedels, zoals o.a. een dobbelsteen en een lieveheersbeestje dat zelfs gekleurd is met emaille. Daarnaast is deze kinderarmband voorzien van een handige karabijnsluiting, waarmee u deze armband gemakkelijk om- en afdoet. Deze Lange Kinderarmband met Bedels van Zilver is speciaal voor kinderen en heeft een lengte van 17cm. Deze armband behoort tevens tot onze huiscollectie, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van deze armband bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Lange Kinderarmband met Bedels van Zilver
Product
 

Lange Kinderarmband met Zilveren Bedels

Deze Lange Kinderarmband met Zilveren Bedels is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en bestaat uit een slanke jasseron schakelketting met daaraan meerdere zilveren bedels, zoals o.a. een hartje en een lieveheersbeestje dat zelfs gekleurd is met emaille. Daarnaast is deze kinderarmband voorzien van een handige karabijnsluiting, waarmee u deze armband gemakkelijk om- en afdoet. Deze Lange Kinderarmband met Zilveren Bedels is speciaal voor kinderen en heeft een lengte van 17cm. Deze armband behoort tevens tot onze huiscollectie, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van deze armband bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Lange Kinderarmband met Zilveren Bedels
Product
 

Slanke Kinderarmband met Zilveren Bedels

Deze Slanke Kinderarmband met Zilveren Bedels is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en bestaat uit een slanke jasseron schakelketting met daaraan meerdere zilveren bedels, zoals o.a. een dobbelsteen en een lieveheersbeestje dat zelfs gekleurd is met emaille. Daarnaast is deze kinderarmband voorzien van een handige karabijnsluiting, waarmee u deze armband gemakkelijk om- en afdoet. Deze Slanke Kinderarmband met Zilveren Bedels is speciaal voor kinderen en heeft een lengte van 15cm. Deze armband behoort tevens tot onze huiscollectie, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van deze armband bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Slanke Kinderarmband met Zilveren Bedels
Product
 

Zilveren inktvis hanger P3948

925 sterling zilveren strass-figuurtje van 4You Jewelry in de vorm van een inktvis, voorzien van strass-kristallen en eerste klas emaille. Dit strass-figuurtje wordt geleverd inclusief een 925 sterling zilveren ketting met een lengte van 45 cm.

€ 46.00

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren inktvis hanger P3948
Product
 

Krab hanger ketting | 925 Zilver P3946

925 sterling zilveren strass-figuurtje van 4You Jewelry in de vorm van een krab, voorzien van strass-kristallen en eerste klas emaille. Dit strass-figuurtje wordt geleverd inclusief een 925 sterling zilveren ketting met een lengte van 45 cm.

€ 46.00

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Krab hanger ketting | 925 Zilver P3946
Product
 

Zilveren Kinderarmband met Lieveheersbeestje

Deze Zilveren Kinderarmband met Lieveheersbeestje is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en bestaat uit een slanke jasseron schakelketting met daaraan een ovale bedel met een lieveheersbeestje figuur die gekleurd is met emaille. Daarnaast is deze kinderarmband voorzien van een handige karabijnsluiting, waarmee u deze armband gemakkelijk om- en afdoet. Deze Zilveren Kinderarmband met Lieveheersbeestje is speciaal voor kinderen en is verkrijgbaar in lengtes 15cm en 17cm. Deze armband behoort tot onze huiscollectie, waardoor u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van deze armband bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 45.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Zilveren Kinderarmband met Lieveheersbeestje
Product
 

Creolen Set met Zirkonia’s en Emaille

Deze Creolen Set met Zirkonia’s en Emaille is gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een mooie glans met kleurloze zirkonia’s en gekleurde emaille. Deze zilveren creolen zijn speciaal voor kinderen en zijn perfect als cadeau. Deze zilveren creolen hebben een basic ontwerp dat fijntjes is afgewerkt en gepolijst, met aan beiden een hangertje. De ene set is voorzien van een kleurloze zirkonia die mooi glinstert en de andere van een bloemvormig hangertje dat gekleurd is met roze emaille. Tevens zijn deze creolen voorzien van een handige scharniersluiting, waardoor u deze creolen gemakkelijk in- en uitdoet. Deze Creolen Set met Zirkonia’s en Emaille hebben een zeer speels uiterlijk en kunnen gedragen worden naar diverse gelegenheden. ✓ Beste Service en Kwaliteit Garantie, ✓ De levertijd van deze creolen bedraagt 2 á 3 werkdagen.

€ 44.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kids Creolen Set met Zirkonia’s en Emaille
Product